Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Quan fer un alineat de la direcció?

Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Circules per ciutat, a una velocitat adequada per a la via, trenta o cinquanta quilòmetres per hora, i de sobte veus com sense fer força, el volant vira cap a la dreta o esquerra. En principi no hauria d'haver-hi cap problema, però i si tens la direcció mal alineada?

L'alineació de pneumàtics adapta la seva configuració, els elements de suspensió i el mecanisme de direcció. L'objectiu és mantenir els angles dels pneumàtics per a mantenir-los perpendiculars a la superfície i paral·lels entre si.

D'aquesta manera, un correcte alineat de la direcció al costat de l'equilibratge de les rodes, pot fer que millorem el rendiment del nostre vehicle notablement, consumint menys combustible i allargant la vida útil dels seus components.

Alineat de direcció a Altafulla

L'alineat que realitzem a León Mecànics consisteix a ajustar de manera paral·lela les rodes de cada eix i els mateixos eixos entre si, cuidant els angles de les rodes per a aconseguir complir amb els valors del fabricant.

Els nostres mecànics treballen amb angles de convergència i divergència per a comprovar si la desviació és cap a fora o cap a dins, calculant l'angle de caiguda per a poder solucionar-lo.

Et pot interessar...

Equilibrat de rodes

EAquests problemes poden sorgir a conseqüència d'un cop amb una vorada, amb un sot profund, circular per una superfície irregular o una mala conducció amb girs bruscos. No obstant això, té solució ràpida i econòmica.

Els principals símptomes, més enllà de les vibracions, es perceben en el desgast irregular dels pneumàtics. En la banda de rodament, o bé per l'exterior o bé per l'interior, es quedaran llises, sense esquerdes, provocant un pitjor agarri a la carretera i majors vibracions durant la conducció.

Demana cita en el nostre taller d'Altafulla

Encara que continua havent-hi alineadors mecànics, la precisió ha millorat notablement amb l'arribada dels alineadors digitals. Els nostres tècnics especialistes en l'alineat de pneumàtics comprovaran els paràmetres i faran els ajustos necessaris per a deixar tot correcte.

Podràs realitzar en el mateix dia un canvi de pneumàtics, l'equilibratge de rodes i l'alineat de la direcció. Un servei complet per a vetllar pel manteniment del teu cotxe.

Canvi d'oli a Altafulla

Quan canviar l'oli del cotxe?
Quan canviar l'oli del cotxe?

Canviar els filtres d'oli del cotxe una vegada a l'any no fa mal i et pot estalviar molts maldecaps. És una operació senzilla, rutinària, però necessària per al correcte funcionament del teu vehicle en el dia a dia.

Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona
Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

A León Mecànics som especialistes en la cura i manteniment de qualsevol classe de pneumàtic. Coneixem amb detall tots els avantatges dels pneumàtics d'estiu, els pneumàtics d'hivern i els pneumàtics All-Season.

Equilibrat de rodes a Léon Mecànics

Quan demanar un equilibratge de rodes?
Quan demanar un equilibratge de rodes?

Amb un correcte servei d'equilibratge de rodes t'estalvies vibracions innecessàries durant la ruta, el desgast dels pneumàtics i la possibilitat de tenir un accident pel mal funcionament.