Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

Com cuidar les rodes del teu cotxe

Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

A León Mecànics som especialistes en la cura i manteniment de qualsevol classe de pneumàtic. Coneixem amb detall tots els avantatges dels pneumàtics d'estiu, els pneumàtics d'hivern i els pneumàtics All-Season.

Podem donar-te un assessorament expert perquè triïs els pneumàtics que millor s'adaptin al teu estil de vida, a les necessitats de transport que et facin falta i, per descomptat, a la teva butxaca. Pneumàtics versàtils amb la millor qualitat preu del mercat.

Quan canviar els pneumàtics?

Cada vehicle és diferent i no existeix una regla o norma que obligui els conductors a canviar les rodes dels seus turismes. No obstant això, a León Mecànics et recomanem revisar l'estat dels teus pneumàtics, almenys, una vegada cada 10.000 quilòmetres.

A més, si dones un cop d'ull a la goma i observes que la profunditat del dibuix és inferior a 1.6 mil·límetres, notes deformacions o desgastos irregulars, rellisques en superfícies mullades o sents que el cotxe tremola quan vas per autopista, pot ser que necessitis substituir els teus pneumàtics.

Alineat de rodes

En cas de dubte, pensa que la vida útil d'un pneumàtic, sigui Continental, Michelin, Pirelli o Goodyear, és d'uns cinc anys des de la seva fabricació. Si sospites que el seu rendiment ha empitjorat o que no t'agarra igual en les corbes, la millor solució és acudir a un taller mecànic especialista en el canvi i substitució de pneumàtics.

Demana cita a León Mecànics, tria les mesures i el model que vulguis col·locar en el teu vehicle i abans que te n'adonis tindràs el teu cotxe llest per a recórrer quilòmetres per la Costa Daurada.

Revisió Pre ITV a Lleó a Tarragona

Revisió Pre ITV
Revisió Pre ITV

Si tens previst passar la ITV en els pròxims mesos i vols estar segur que el teu cotxe serà apte, posa't en contacte amb el nostre taller a Altafulla i assegura't que passa sense problemes.

Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Servei d'alineat de rodes a Tarragona
Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Circules per ciutat, a una velocitat adequada per a la via i de sobte veus com sense fer força, el volant vira cap a la dreta o esquerra. En principi no hauria d'haver-hi cap problema, però i si tens la direcció mal alineada?

Equilibrat de rodes a Léon Mecànics

Quan demanar un equilibratge de rodes?
Quan demanar un equilibratge de rodes?

Amb un correcte servei d'equilibratge de rodes t'estalvies vibracions innecessàries durant la ruta, el desgast dels pneumàtics i la possibilitat de tenir un accident pel mal funcionament.