Manteniment de vehicles a Altafulla

Manteniment de vehicles Altafulla

El manteniment del vehicle és un aspecte de vital importància, sobretot per augmentar la vida útil del cotxe i per assegurar la màxima seguretat al volant.

Et recomanem que, almenys, una vegada a l’any acudeixis amb el teu vehicle al taller perquè puguin comprovar que tots els nivells i sistemes estan funcionant correctament.

El nostre taller t’ofereix un servei professional de manteniment de vehicles a Altafulla

El moment propici és abans de l’estiu, que és quan normalment més s’utilitza el cotxe per fer trajectes llargs o abans de l’hivern, ja que així assegures la seguretat davant de previsions de condicions climatològiques adverses.

Ens assegurem que el teu vehicle estigui en perfectes condicions d’ús.

A León Mecànics t’ajudem a mantenir el teu cotxe en perfectes condicions, gràcies al nostre servei de manteniment de vehicles a Altafulla. Revisem tots els nivells, fem canvis de feltres i ens assegurem que tot funciona segons el previst.

MANTENIMENT DE VEHICLES

Equilibrat

Alineat de la direcció

Corretja de distribució

Feltres de l’habitacle

Oli

A més, a León Mecànics oferim una altra sèrie de serveis, que són els següents:

REVISIONS PRE ITV
Comprovem tots els nivells del teu vehicle i reparem qualsevol imperfecte que hi hagi perquè així tot estigui perfecte el dia que vagis a passar la Inspecció Tècnica de Vehicles.

ACUDIM A LA ITV
Si no tens temps de portar el cotxe a pasar la ITV nosaltres ho fem per tu. Deixa’ns el vehicle i acudirem el dia i l’hora en la qual hagis sol·licitat la cita.

A més, el nostre servei professional de manteniment de vehicles a Altafulla inclou la substitució de peces i recanvis, que puguin ser originals o d’altres marques, segons el que prefereixis.