Revisió Pre ITV

Aconsegueix passar la ITV amb León Mecànics

Revisió Pre ITV a Lleó a Tarragona

Si tens previst passar la ITV en els pròxims mesos i vols estar segur que el teu cotxe serà apte, posa't en contacte amb el nostre taller a Altafulla. Assegura't que passa sense problemes les diferents proves d'emissions, frens i xassissos dels tallers oficials i condueix tranquil la resta de l'any.

Al nostre taller mecànic revisarem els pneumàtics, les llandes, els frens, els filtres de l'oli i la corretja de distribució. Tot el necessari per al correcte manteniment del teu vehicle. Aconsegueix l’ “Apte” a la teva pròxima ITV sense sorpreses ni sobresalts.

On passar la ITV a Tarragona?

Algunes estacions on pots sol·licitar cita prèvia per a passar la ITV prop d’Atafulla són ITV Reus Applus, ITV Tarragona Applus, ITV Bellvei o ITV Vilanova. Recorda demanar la cita amb una certa antelació. Si no registres la teva cita amb el temps suficient, pot ser que venci el termini i corris el risc que et posin una multa si circules amb la ITV caducada.

A León Mecànics som ràpids i podem realitzar el manteniment previ a la inspecció en 24-48 hores si no presenta cap avaria greu. No obstant això, la càrrega de treball pot fer que el teu cotxe hagi d'esperar en el nostre taller podent perdre la teva cita amb l'estació o havent de retardar-la.

Qui pot passar la ITV per mi?

Si la teva ITV expira en els pròxims tres mesos a Tarragona, demana ja la teva cita de revisió a León Mecànics. El nostre equip es posarà a la feina i deixarà el teu vehicle apte per a passar la Inspecció Tècnica de Vehicles a la primera, sense faltes greus ni lleus.

Contactar amb León Mecànics

I si no tens temps, treballes entre setmana i no pots acudir en persona a la teva cita amb la DGT, tranquil. A León Mecànics donem cobertura completa als nostres clients i podem portar-ho a passar la revisió el dia i l'hora que necessitis, sigui com sigui la marca. Descobreix com en el 977 897 841

Quan passar la ITV?

i tens un cotxe nou, acabes de comprar un turisme de segona mà o els teus pares t'han regalat un vehicle antic i no saps quan has de passar la ITV no et preocupis, a León Mecànics et donem un cop de mà.

La responsabilitat de passar la ITV, que recau en el titular del vehicle, està vinculada a la seva primera matriculació. A més, és una obligació que comparteixen cotxes, motos i vehicles industrials.

La normativa és la següent:

EXEMPTS

Turismes de menys de 4 anys

CADA 2 ANYS

Turismes entre 4 i 10 anys

REVISIONS ANUALS

Turismes de més de 10 anys

Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Servei d'alineat de rodes a Tarragona
Servei d'alineat de rodes a Tarragona

Circules per ciutat, a una velocitat adequada per a la via i de sobte veus com sense fer força, el volant vira cap a la dreta o esquerra. En principi no hauria d'haver-hi cap problema, però i si tens la direcció mal alineada?

Canvi d'oli a Altafulla

Quan canviar l'oli del cotxe?
Quan canviar l'oli del cotxe?

Canviar els filtres d'oli del cotxe una vegada a l'any no fa mal i et pot estalviar molts maldecaps. És una operació senzilla, rutinària, però necessària per al correcte funcionament del teu vehicle en el dia a dia.

Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona
Taller amb canvi de pneumàtics a Tarragona

A León Mecànics som especialistes en la cura i manteniment de qualsevol classe de pneumàtic. Coneixem amb detall tots els avantatges dels pneumàtics d'estiu, els pneumàtics d'hivern i els pneumàtics All-Season.