Taller de reparació de vehicles a Altafulla

Taller de reparació de vehicles a Altafulla

El teu vehicle ha començat a fer un soroll i no saps que passa? Vols vendre el cotxe i desitges fer una revisió completa? Et toca passar la ITV i no tens temps de fer-ho tu mateix? Vine a León Mecànics, el teu taller de reparació de vehicles a Altafulla. Som especialistes acreditats per a la revisió i reparació de tot tipus de vehicles, independentment de la seva marca o model.

Reparació? Manteniment? Recanvis? Necessitis el que necessitis, ho realitzem a León Mecànics

La qualitat en les reparacions està per sobre de tot.

Altafulla taller de reparació vehicles.jpgLa qualitat del servei és per a nosaltres un aspecte fonamental, ja que la majoria dels clients valoren més a un mecànic que s’impliqui en el seu vehicle i solucioni el problema que té de forma efectiva, que un altre que només es preocupi de fer el seu treball al més aviat possible i després calgui tornar a portar el cotxe al taller perquè torna a fallar la mateixa peça.

Si vols deixar el teu cotxe en mans d’autèntics professionals, vine al nostre taller de reparació de vehicles a Altafulla.

Per vehicles entenem tot tipus de cotxes: turismes, tot terrenys, vehicles clàssics i qualsevol altre tipus de cotxe. Precisament els vehicles clàssics són la nostra veritable passió, ja que valorem la importància que tenen i ajudem a tots els amos a lluir-los en tota la seva esplendor.

De fet, nosaltres mateixos conduïm un vehicle clàssic; si vols ajuda en aquesta matèria o estàs buscant un recanvi concret, truca’ns i t’ajudarem.

La satisfacció dels clients, és el més important per a nosaltres

Vam començar la nostra activitat com a León Mecànics el febrer de 2017 i des de llavors no hem deixat de créixer i evolucionar. Els clients són el primer, de tal manera que treballem per i per a ells. De fet, qualsevol persona pot venir al nostre taller de reparació de vehicles a Altafulla i se sentirà tractat com a casa. No esperis que ningú t’ho expliqui i vine a conèixer-nos avui mateix. T’esperem.

Reparació de vehicles Altafulla

Reparació de vehicles a Altafulla
Reparació de vehicles a Altafulla

Solucionem problemes elèctrics, substituïm els vells pneumàtics per altres Nous, fem reparacions mecàniques i, en resum, ens encarreguem de qualsevol problema que tingui el teu vehicle.

Manteniment de vehicles Altafulla

Manteniment de vehicles a Altafulla
Manteniment de vehicles a Altafulla

A León Mecànics t’ajudem a mantenir el teu cotxe en perfectes condicions, gràcies al nostre servei de manteniment de vehicles a Altafulla. Revisem tots els nivells, fem canvis de feltres i ens assegurem que tot funciona segons el previst.