tallers mecànics Altafulla

Taller de reparació de vehicles a Altafulla

Reparació? Manteniment? Recanvis? Necessitis el que necessitis, ho realitzem a León Mecànics

El teu vehicle ha començat a fer un soroll i no saps que passa? Vols vendre el cotxe i desitges fer una revisió completa? Et toca passar la ITV i no tens temps de fer-ho tu mateix? Vine a León Mecànics, el teu taller de reparació de vehicles a Altafulla. Som especialistes acreditats per a la revisió i reparació de tot tipus de vehicles, independentment de la seva marca o model.

taller de reparació vehicles Altafulla

La qualitat en les reparacions està per sobre de tot.

Altafulla taller de reparació vehicles.jpgLa qualitat del servei és per a nosaltres un aspecte fonamental, ja que la majoria dels clients valoren més a un mecànic que s’impliqui en el seu vehicle i solucioni el problema que té de forma efectiva, que un altre que només es preocupi de fer el seu treball al més aviat possible i després calgui tornar a portar el cotxe al taller perquè torna a fallar la mateixa peça. Si vols deixar el teu cotxe en mans d’autèntics professionals, vine al nostre taller de reparació de vehicles a Altafulla.

Per vehicles entenem tot tipus de cotxes: turismes, tot terrenys, vehicles clàssics i qualsevol altre tipus de cotxe. Precisament els vehicles clàssics són la nostra veritable passió, ja que valorem la importància que tenen i ajudem a tots els amos a lluir-los en tota la seva esplendor. De fet, nosaltres mateixos conduïm un vehicle clàssic; si vols ajuda en aquesta matèria o estàs buscant un recanvi concret, truca’ns i t’ajudarem.

La satisfacció dels clients, és el més important per a nosaltres

Vam començar la nostra activitat com a León Mecànics el febrer de 2017 i des de llavors no hem deixat de créixer i evolucionar. Els clients són el primer, de tal manera que treballem per i per a ells. De fet, qualsevol persona pot venir al nostre taller de reparació de vehicles a Altafulla i se sentirà tractat com a casa. No esperis que ningú t’ho expliqui i vine a conèixer-nos avui mateix. T’esperem.

LEÓN MECÀNICS

  Carrer Caid Ismail, 1,
Altafulla, 43893, (Tarragona)

  977 897 841

XARXES SOCIALS